10 mënyra për të zgjedhur dushin perfekt

117

Nuk është nevoja te jesh profesionist qe te gjesh dushin ideal. Ja disa këshilla te thjeshta qe do ju ndihmojnë.

Zgjidhni teknologjitë e reja

Teknologjia GROHE SmartControl bën te mundur qe ju te përzgjidhni mënyrën dhe sasinë e rrjedhjes se ujit.

Zgjidhni modele dizajn

Jo vetëm kuzhina apo salloni mund te jene dizajn. Edhe dushet mund te kenë stil te veçante, prandaj me mire zgjidhni forma organike.

Shndërrojeni tualetin ne spa

Pas një dite te lodhshme ne pune do ju nevojitet një dush relaksues dhe hidromasazhues. Për këtë gjë zgjidhni perkujdesin oriental balneoterapi.

Mendoni per gjithe familjen

Me teknologjinë GROHE CoolTouch, rubineti nuk e tejkalon 1ºC. Ne këtë mënyrë nuk ka rrezik qe ju te digjeni kur te prekni pjesën nga kalon uji i nxehte dhe sidomos fëmijët qe mund te prekin gjithçka.

Krijoni hapësirë me raftet e duhura

Raftet neper mure janë pjese e rëndësishme e dushit. Gjeni zgjidhje praktike për te krijuar edhe me shume hapësirë.

Privilegjoni rehatinë dhe sigurinë

Te sigurt, te shpejte dhe te efektshëm, miksuesit termostatike përziejnë ujin e ftohte dhe te ngrohte ne funksion te temperaturës se përzgjedhur dhe reagon si duhet sipas ndryshimeve te rrjedhës se ujit.

Kënaqeni veten

Kënaqeni veten tuaj duke zgjedhur materiale origjinale si dru apo çimento për te ndërtuar një tualet fantastik.