31 C
Tirana
E shtunë, 18 Gusht, 2018

Dekore

Punime interesante nga druri ja vlen ti shikoni

Kemi zgjedhur disa punime interesante nga druri te cilat jane te punuara ne menyre artizanale dhe jane unike

Leter muri 3D

Trendi i fundit dekorimi i dhomave me leter muri 3D po behet gjithmon e me i perhapur, me poshte kenie nje set fotografishe te cilat munde ti shikoni

Ide te ndryshme

Ide te ndryshme te cilat do ju sherbejne per shfrytezimin e çdo hapsire qe ndodhet ne shtepine tuaj shikoni fotografite e me poshtme.    

Gabimet që bëni kur shtroni tavolinën!

Ushqimi shijon më shumë nëse mënyra e servirjes kur shtroni tavolinën, është elegante dhe e kujdesshme. Por, duke dashur që cdo gjë të jetë perfekte dhe sigurisht kur përfshihemi nga dëshira për ta bërë...

Si mund t’i përdorni pasqyrat për të dekoruar shtëpinë?

Cfarë bën një pasyrë ? Pasqyron dhe duke pasqyruar zmadhon hapësirën. Jo nuk është një leksion fizike, por nëse fizika mudn të na ndihmojë pse mos ta përdorim. Nëse keni nevojë t’i jepni shtëpisë...

Mobilie më praktike për dhomën e ndenjës: TAVOLINË GJENIALE, që do ta befasojë çdokënd!...

Me siguri as që keni ëndërruar që një ditë dikush të ndërtojë tavolinë super të mençur për dhomën e ndenjës. Tavolina moderne për dhomën e ndenjës mund t’i blini në forma dhe ngjyra të ndryshme,...

Kujdes! Gjërat e tepërta ia humbasin hijeshinë dhomës (Foto)

Asgjë më tepër nga çfarë duhet… Një krevat, mundësisht veshjet varur në një “dollap të jashtëm” dhe aq – ky është rregullimi i dhomave minimaliste. A e mendonit dot të jetonit në një dhomë të...

Stazat e kopshtit

  Planifikimi i stazave të kopshtit duhet bërë me kujdes, në veçanti nëse bëhet fjalë për hapësira më të mëdha të kopshtit, të cilat imponojnë lidhje me anë të stazave. Duhet pasur kujdes që kthesat...

Rafte të pazakonshme të cilat mund t’i bëni vet

Një shembull konkret mund të jenë raftet e pazakonshme për libra, suvenire apo gjëra tjera të vogla, dhe gjithmonë është një bonus nëse i bëni me duart tuaja. Rafti në formë katrori Raft i varur kreativ...

Për plotësimin e të gjitha dëshirave: Secila femër duhet t’i ketë këto tri lule...

Të gjithë mjeshtrit e Feng Shui-t konstatojnë që këto lule realizojnë dëshirat dhe tërheqin energji pozitive në çdo shtëpi! Tërhiqni dashuri, para dhe lumturi me ndihmën e tri luleve magjike të Feng Shui-t! Bambuja Bambuja fatsjellëse...