Ide të mrekullueshme për enterier

135

hikoni fotografitë në vijim, dhe nëse asgjë tjetër, së paku kënaquni me pamjet.

Qoftë që t’ju nevojitet dizajnim i plotë i shtëpisë apo thjesht nuk dini se çfarë të bëni me këndin e zbrazët të dhomës së ndenjës, profilet në Instagram të disenjatorëve botërorë të enterierit do t’ju ndihmojnë të gjeni inspirimin.

Profilet e tyre në Instagram i ndjekin miliona njerëz, ndërkaq fotografitë vërtet janë mbresëlënëse.

Në to mund të gjeni shumë detaje, stile të ndryshme, ngjyra, ide disenjatorësh çfarë mbase kurrë nuk do t’ju kujtoheshin.

Si ta dekoroni murin, cilët tepihë t’i vendosni, si t’i rregulloni fotografitë, jastëkët, vazot me lule…Sepse imtësitë nuk janë gjëra të vogla, ato janë gjithçka!

Shikoni fotografitë në vijim dhe, nëse asgjë tjetër, së paku kënaquni me pamjet.