Oxhaqe te mbeshjella me gurre dekorativ

127

Ne kete postim do munde te shikoni disa lloje te ndryshme te zbukurimeve te oxhaqeve me gure dekorativ i cili e ben te duket sa me natyral gurri dekorativ gjendet shume lehte dhe ngjitja e tij eshte e lehte shikoni fotografite e me poshtme