10 C
Tirana
E premte, 14 Dhjetor, 2018

Dhoma gjumi

Dhoma e gjumit dhe studio në një hapësirë të vetme

Kur shtëpia është e vogël te krijoni një home office ne dhomën e gjumit është pothuajse e paevitueshme. Kështu po ju tregojmë disa ide te thjeshta për te realizuar ne mënyrë qe te organizoni me...

Super-babi shpenzon 18 muaj për të ndërtuar dhomën e përrallave për vajzën e tij

Cdo vajzë dëshiron një pemë zanash në dhomën e saj, kështu që në vitin 2016 kandidati super-baba dhe Reddit radamshome. Ai kaloi 350 orë , gatinmbi 18 muaj për të ndërtuar këtë projekt magjik...

Garderoba e duhur

Rrobat krijojnë një rrëmujë të vërtetë nëqoftëse nuk janë në vendin e duhur. Prandaj garderoba është zgjidhja ideale për të vendosur rrobat tuaja dhe për ta bërë më të lehteë zgjedhjen e veshjes suaj. Por gjithashtu...

Dhoma gjumi te ndryshme

Dhoma e gjumit është dhomë private (individuale), ku njerëzit zakonisht e përdorin për të fjetur gjatë natës ose për të pushuar gjatë ditës. Dhoma e gjumit së bashku me dhomat e tjera përbëjnë shtëpinë.

Krevate te ndryshme per bebe

Krevatet e bebe janë te mrekullueshëm madje edhe me shume kur ato vijnë ne propozime design perfekte për te arreduar dhomën e bebes tuaj duke i garantuar një qetësim te mire. Ky është krevati...

Rregullimi i dhomës për dy fëmijë

Vëllezërit dhe motrat më së shpeshti ndajnë të njëjtën hapësirë, andaj po ju propozojmë se si ta rregulloni hapësirën për të qenë të gjithë të kënaqur. Në banesën ideale, secili fëmijë ka këndin e vet,...

Dhoma gjumi te ndryshme

Dhoma e gjumit është hapësira më e rëndësishme në çdo shtëpi. Është vendi ku edhe e fillojmë ditën edhe e mbarojmë. Kemi zgjedhur disa dhoma gjumi te bukura dhe te rehateshme

Ide per ndriçimin në dhomën e gjumit

Nëse keni marrë një shtëpi të re apo thjesht doni të rinovoni interierin e dhomës suaj të gjumit, atëherë në këtë artikull po ju sjellim për t’ju frymëzuar plot 20 ide kreative për ndriçimin...

Dhoma gjumi te ndryshme

Dhoma e gjumit është hapësira më e rëndësishme në çdo shtëpi. Është vendi ku edhe e fillojmë ditën edhe e mbarojmë. Është shumë e rëndësishme që dhomën e gjumit vendin më të dashur për ju...