Dhoma e gjumit dhe studio në një hapësirë të vetme

84

Kur shtëpia është e vogël te krijoni një home office ne dhomën e gjumit është pothuajse e paevitueshme.

Kështu po ju tregojmë disa ide te thjeshta për te realizuar ne mënyrë qe te organizoni me mire hapësirën tuaj dhe te gjeni zgjidhjen e duhur.

Dhoma e gjumit përbëhet nga krevati, komodina, dollapi këtij imazhi standart shtojini edhe një tavoline low cost ku tek e cila mund te punoni.

Me përhapjen e punës ne shtëpi dhe apartamentet qe ndahen apo edhe nevoja për te pasur ne dispozicion një hapësirë private ku te relaksoheni dhe te ruani gjerat tuaja personale është shume e nevojshme te krijoni një “zyre” ne dhomën e gjumit.

Por cte bëni nëse vet dhoma e gjumit ka një hapësirë te reduktuar? Ja disa ide te bukura dhe te thjeshta për te marre frymëzim.