Një dhomë gjumi plot sharm me mure prej guri

96

Bukuria e një shtëpie prej guri është unike, ajo ofron një ndjenjë të rikthimit pas, afërsi me natyrën, një stil që tërheq shumë njerëz.

Por si të dekoroni një ambient të brendshëm, veçanërisht një dhomë gjumi kur ka mure prej guri?

Së pari, është e domosdoshme që të përdorni këtë bukuri prodhuar nga gurët për të krijuar një botë të butë, me ngjyra që do të përshtatet në mënyrë të përkryer me atmosferën e përgjithshme.

Ne ju sugjerojmë të përdorni një parket druri, që t’i japë shkëlqim dhomës pa thyer bukurinë e dhënë nga guri.

Një qilim i madh me tonet krem mund të jetë vendoset nën shtrat për t’i dhënë dhomës ngjyra të ndritshme.

Për konturet e krevatit përdorni ngjyrën karamel, krem ose të bardhë  si kontrast me ngurtësinë e gurëve.

Së fundi, zgjidhni për mobilie të përziera të së bardhës dhe të drurit të errët.