Pjesa qendrore e çdo dhome gjumi është, sigurisht, shtrati

186

Pjesa qendrore e çdo dhome gjumi është, sigurisht, shtrati. Nga të gjitha orenditë në shtëpinë tuaj shtrati është ai që do të kaloni më shumë kohë dhe që do të ketë ndikim më të madh në shëndetin tuaj. A keni një kornizë krevati të krevatit metalik? Ose ndoshta e mbani dyshekun në dysheme pa kornizë fare. A keni marrë parasysh marrjen e një kornize druri krevat? Ajo mund të shtojë një apel të mrekullueshëm në dhomën tuaj dhe do të shpëtojë nga ato pjesë të bezdisshme metalike.