Super-babi shpenzon 18 muaj për të ndërtuar dhomën e përrallave për vajzën e tij

114

Cdo vajzë dëshiron një pemë zanash në dhomën e saj, kështu që në vitin 2016 kandidati super-baba dhe Reddit radamshome. Ai kaloi 350 orë , gatinmbi 18 muaj për të ndërtuar këtë projekt magjik që kushtoi  4,250 stërlina. Pema është aq e fortë, sa mbi të mund të mbështeten deri në tre të rritur.
Radamshome është një “artist në industrinë e video lojës”, dhe frika e tij më e madhe pas ndërtimit te kësaj strukture të pabesueshme është “kur vajza të bëhet  13 vjeç dhe do të dojë të largohet nga dhoma e saj.”
“Vajza ime donte një pemë zanash në dhomën e saj, kështu  ajo mund të ulet brenda dhe të lexojë libra”

image

“Unë kam qenë i përgatitur për realizimin  e këtij projekti …

image

18 muaj dhe 350 orë janë shpenzuar për të përfunduar projektin.

image

Radamshome, i cili është një artist në industrinë e lojë video, filloi me një vizatim dhe një model shkallësh.

image

Ai mori kurse saldimi private për ta bërë skeletin strukturor të fortë.

image

Ai shpenzoi më shumë se 50 orë për të vendosur telin.

image

Për pemën është përdorur një përzierje e veçantë çimentoje.

image

image