Mobije te ndryshme per dhome te ndejes

269

Dhoma e ndenjes është më e rëndësishmja e shtëpisë, saloni duhet para së gjithash të jetë një ambient që na përngjan 100% dhe ku mund të presim njerëzit që duam e të mbajmë objektet që duam. Është një ambient pritjeje, por edhe një ambient relaksi ku mund të shikojmë televizor, të lexojmë apo edhe të pushojmë. Me një fjalë, duhet të jetë i këndshëm, i ngrohtë dhe mikpritës.