Qilima te ndryshem per dhoma te ndejes

727

Pra, mbani mend, qilimi është një pjesë e rëndësishme e redaktimit të dhomës së jetesës. Mendoni për atë që ju pëlqen të shikoni dhomën tuaj të jetesës dhe zgjidhni qilimin e duhur.

Sot ne do të përpiqemi t’ju ofrojmë diçka të ndryshme: një përzgjedhje jo domosdoshmërisht bazuar në hijeshinë ekstreme, por më tepër një koleksion idesh që kanë të bëjnë me humorin dhe origjinalitetin ekstrem.