Amvisa, kjo do t’jua bëjë jetën më të lehtë: Pastroni tenxheren e djegur në çast! (video)

81

Metoda të cilën deri tani vazhdimisht e përdorni. S’ka më keq për një amvisë se tenxherja e djegur!

Të parin veprim që secila amvisë do ta bëjë në situatë të tillë merr letrën gërvishtëse dhe telin, apo madje edhe që të dy këto mjete ndihmëse dhe domosdo i fërkon dhe lëmon gjatë pjesët e djegura, transmeton Telegrafi.

Është problemi i amvisës që ka thonj të kuruar – teli do t’ia qërojë tërë llakun, por me siguri edhe do të gërvisht sipërfaqen e thoit.

Zgjidhja shumë më e lehtë ju është shumë afër dorës – folia e zakonshme e aluminit!

Thjesht, mbusheni enën përgjysmë me ujë, qitni pak detergjent enësh, ndërkaq copën e folies së aluminit bëjeni bëni topth (grusht).

Pastaj folien fërkojeni sipër vendeve të djegura, dhe ajo vetë do të bjerë.

Për hollësi, shikoni videon: