Është zyrtare! Kjo është ngjyra që duhet të ketë shtëpia në verë 2017

90

Këtë verë një ngjyrë tjetër do të dominojë në shtëpi dhe ajo është bluja e ujit. Kjo është ngjyra zyrtare që duhet të ketë çdo shtëpi gjatë muajve të verës 2017. Nëse je një prej atyre njerëzve që nuk e duan pink si zgjedhje në dekorin e shtëpisë, ky është momenti yt. Bluja e oqeanit është alternativa që të duhet gjatë sezonit të nxehtë.

Në të gjitha propozimet e verës 2017, bluja e oqeanit është zgjedhja perfekte e të gjitha mobilieve, aksesorëve apo orendive të ndryshme në kuzhinë. Gjatë gjithë sezonit të nxehtë, bluja do t’jua sjellë detin dhe freskinë e ujit më afër, aq sa çdo copëz dekori do të ketë të tilla nuanca.

Hidhu një sy propozimeve të dizajnerëve të interierit DENIM BLUE (DENIM DRIFT).