Kjo është ngjyra trend për ngjyrosje të shtëpive këtë vit: A do të ngjyrosni murin me këtë nuancë?

90

Nuanca misterioze e errët ka hyrë nëpër shtëpi në gjithë botën! A ju pëlqen edhe juve?

Çdo vit kompanitë për shitjen e ngjyrave dhe llakut zgjedhin ngjyrën më të bukur për ngjyrosje të mureve, ndërkaq sivjet është një nuancë misterioze e cila i ka bindur të gjithë.

Fjala është për ngjyrën e hirtë, e cila ngadalë kalon në tone vjollce.

Kjo nuancë misterioze dhe nga pak e errët, ka hyrë në dhoma të ditës të disenjatorëve të njohur të enterierit.

 

Kjo është ngjyra në të cilën më së bukuri pasqyrohen hijet, mirëpo mu për këtë shkak i jep ambientit efekt të veçantë.

Më së miri përshtatet me mobilie të zeza apo të bardha, ndërkaq ata të cilët duan që t’i lëvizin kufijtë më me dëshirë do ta përdorin magjinë e saj në dhomën e gjumit.

Nëse ju çudit përse kjo nuancë ka fituar në vitin 2017, atëherë do të jeni të befasuar kur të shihni cilën ngjyrë për ngjyrosje e propozojnë për vitin 2018.