Shtepi e bukur dy kateshe edhe planin e keni aty

697

Ne kete postim keni nje shtepi te bukur dhe luksoze e cila eshte e zbukuruar me dru ne pjesen e jashtme shikoni fotografit keni edhe planin e shtepis ne fund