8 keshilla si te dekoroni shtepine tuaj per here te pare

84

Pasi të keni blerë ose ndertuar shtëpinë tuaj, një detyrë mjaft e rëndësishme është dekorimi dhe mobilimi i saj. Ajo duhet të jetë sa më funksionale dhe komode ndaj ne më poshtë po ju japim disa këshilla bazë për një arredim të thjeshtë dhe komod.

1. Vendosni se çfarë ju pëlqen

2. Krijoni një buxhet

3. Bëni një skicë të dyshemesë

4. Zgjidhni ngjyrat (ngjyrat e mureve, perdeve dhe tapeteve duhet të jenë në harmoni me njëra tjetrën) 

5. Pikturoni muret e shtëpisë, pasi kjo është mënyra më e lirë për të personalizuar një hapësirë 

6. Ruani hapësirën. Shtëpinë nuk duhet ta tejmbushni me mobilie.

7. Bëni kombinime me elemente të vogla dekorative 

8. Përdorni ndriçuesit Led 

Ose mund te na kontaktoni, dhe ne do kujdesemi per te gjitha.

+38649321888 Viber/Whatsapp/skype.