10 C
Tirana
E premte, 14 Dhjetor, 2018

Bëje vetë

Si të përdoren paletat e drurit në mënyrë kreative?

  Keni paleta të drunjta apo pjesë të tyre të cilat më nuk ju nevojiten? Para se t’i hidhni, shikoni disa nga mënyrat kreative se si mund t’i përdorni dhe të krijoni diçka origjinale dhe...

Për të pastruar ajrin…mendojnë lulet

Katër bimët e mëposhtme, të përshtatshme për dekorimin e mjediseve të brendshme, janë pastrueset më të shkëlqyera ndër gjithë të ngjashmet e tyre. Zambaku i Paqes (Spathiphyllum) çel lule të bardha, si pak bimë të...

Ide frymezuese te besh mobilje me paleta

A e dini se cili është ndjenja më e mirë në botë? Megjithëse mund të jenë miliona përgjigje në këtë pyetje, me kënaqësi do të themi se ndjenja më e mirë në botë është...

Si të ricikloni materialet e vjetra e të mobiloni shtëpinë

E keni idenë se sa na ndihmon teknologjia në ditët e sotme në llojet e materiale që përdorim për të mobiluar shtëpinë tone ? Per shembull materialet që njëherë e një kohë i konsideronim...

VIDEO: “Bëje vetë” Stazë shumë e bukur prej betoni

Ndonese materialet tradicionale si tulla dhe gurë kanë qenë gjithmonë të çmuar për pamjen dhe qëndrueshmërinë, shumica e varieteteve janë mjaft të kushtueshëm dhe shpesh të vështirë për të instaluar. Si një alternativë e...

Mënyra natyrale për të hequr mykun nga lavatriçet

Lavatriçja është një prej pajisjeve elektroshtëpiake që përdorim më shumë, por për të cilën kujdesemi më pak. Për të mos thënë që kujtohemi vetëm kur kemi rroba për të larë. Në spotet e ndryshme...

Dhomat e fshehta në shtëpi janë mënyrë shumë interesante për të bërë kendet tuaj...

Larg nga sytë e të dhe miqve dhe familjareve, një vend ku ju mund të shpëtojnë nga bota dhe të bëni çfarë të doni, sa herë të doni. ...

Gjelbërimi në shishe plastike

MUNGESA e hapësirës për sipërfaqe të gjelbra mund të kompensohet lehtë me një ide të mirë. Nëse nuk keni hapësirë për lehe për lule, vazo apo saksi, në mur duhet të varni shishe plastike në...

Këshilla praktike si t’i përdorim librat për të dekoruar shtëpinë

Eh një shtëpi plot me libra të jep në mënyrë të menjëhershme një ndjenjë ngrohtësie, qetësie dhe rafinimi. Pastaj shpesh herë librat janë tregues i mirë i karakterit të dikujt, për shembull nëse shkojmë...

Ja se si munde ti instaloni pllakat vet ne shtepin tuaj

Nëse dëshironi të ndryshoni ose instaloni pllaka të reja në shtëpinë tuaj atëherë nuk keni nevojë të punësoni profesionistë. Kaloni nëpër këtë artikull dhe merrni këshilla dhe zbatoni atë. Shihni Këshilla mbi Sistemin e...