Shikoni si te beni nje pishine ne oborin tuaj

393

Për sot, unë kam një koleksion të mënyrës se si të ndërtojmë një pishinë të lirë.

Vera është këtu dhe moti i ngrohtë definitivisht mund të bëjë që ju doni të kaloni të gjitha pasdite në pishinë. Nëse shkuarja në pishinën publike është shumë e mbushur me njerëz ose pjesëmarrja në një objekt privat është shumë e shtrenjtë, ndërtimi i pishinës tuaj në oborrin e shtëpisë mbetet një mundësi e mirë. Në materialin foto të paraqitur këtu, ju mund të mësoni rreth një mënyrë të lirë për të ndërtuar një pishinë

Hartimi i pishinës.
Merr një leje
Heqni zonën.
Vlerësoni terrenin. – Ju do të dëshironi të hapni tokën sa më shumë që të jetë e mundur përgjatë asaj që do të bëhet fundi i pishinës.
Kornizoni muret.
Vendoseni në hidraulik. – Shtoni hidraulikën e nevojshme për pishinën.
Shto një sistem filtrimi.
Hidh poshtë dyshemenë.
Ndërtoni muret.
Mbaro muret.