Si të zhdukni shenjat e mobiljeve mbi tapet

91

Ke lëvizur mobiljet e sallonit. Sheh atë që mund ta imagjinosh lehtë. Mbi tapet ka gjurmë të thkesuara të tyre. Para se të provosh dhe dështosh që ta kthesh në gjendjen e mëparshme duke e fërkuar, provo këtë hile.

Të duhen vetëm disa kuba akulli dhe një fshesë me korrent.

Ja çfarë duhet të bësh. Vendos kubat e akullit mbi shenja dhe prit. Kur të kenë shkrirë, kaloji fshesën me korrent sipër derisa të thahen.

Uji i fryn fibrat e tapetit dhe ato kthehen në formën e mëparshme. Ajri thjesht sa i than.