Si t’i thurni me grep për beben tuaj këto sandale tejet të lezetshme (Video)

67

Këto sandale fillimisht i kemi vërejtur nga blogerja Bethany Wright Dearden. Ajo, si nënë e dy fëmijëve, kishte zbuluar këtë ide kur kishte qenë shtatzënë dhe kishte vendosur ta kalojë kohën duke thurur me grep.

Nëse mendoni se këto sandale janë gjëja më e lezetshme që keni parë deri tani, atëherë keni parasysh se këto mund t’i thurni edhe vet.

Në një video, të cilën Telegrafi jua sjellë më poshtë, mund të shihni hap pas hapi procesin e thurjes së këtyre sandaleve, e i cili nuk duket proces aq i vështirë.