31 C
Tirana
E shtunë, 18 Gusht, 2018

Kopshtaria

Transformoni ambjentet e jashtme te shtepise tuaj ne nje oaz te gjelber

KOPSHTE SI NË ËNDËRR  (TE MREKULLUSHEM) Transformoni ambjentet e jashtme te shtëpisë tuaj në një oaz të gjelbër, ku ju do ti gëzoni ato duke shpenzuar atje orë pafund!A mendoni se është e vështirë, do...

Menyra te ndryshme per mbjellje ne kopsht

Ne kete postim kemi paraqitur disa menyra te ndryshme te ngirtjeve te shtrateve per mbjellje ne kopsht gje e cila e ben vjeljen me te lehte dhe jep me teper prodhim se mbjellja e...

Si te beni zgare rotulluese me blloqe betoni

Seti i fotografive qe dote shikoni ju udhezon si te beni nje zgare rotulluese ne oborin tuaj shum praktike

Trendi më i ri i shtëpisë është mini garden

Si te krijoni një kopsht ne miniature? Mbase nuk i keni harruar kopshtet ku qëndronin zanat ne përralla. Tashme një trend i ngjashëm po behet shume viral ne Instagram. Janë krijuar Mini kopshte te...

Ide funksionale rruge kopshti

Rruga e kopshtit është një veçori shumë dominuese. Për shkak të kësaj, duhet të jeni të kujdesshëm kur zgjedhni vendin për ta vënë atë. Mund të jetë në qendër, duke udhëhequr rrugën tuaj nëpër...

Super ide per regullimin e kopshtit tuaj

A jeni të ngazëllyer për të parë diçka shumë mbresëlënëse? Si jeni sot? Për sot, ditë të këndshme, vendosa t' ju tregoja ide rreth kornizës së kopshtit. Shihni se si dizajni juaj i kopshtit mund...

Super ide se si te keni nje pishine ne shtepin tuaj

Super ide se si te keni nje pishine ne shtepin tuaj. Kemi zgjedhur disa fotografi te cilat mund te ju sherbejn si maual per te bere nje pishine ne oborin e shtepis tuaj shikon...

Kopshtet, Bukuria që rrethon shtëpinë tonë

Vera është muaji që na kujton se kopshtet janë vende ideale për pushim, freskim dhe relaksim. Andaj, kësaj hapësire duhet kushtuar kujdes i veçantë. Ka shtëpi tek të cilat qëndrimi ditor është direkt i lidhur...

Obore te regulluara shume thjesht por te bukura

Më pak është më shumë shpjegimi më i mirë i stilit minimalist. Duhet të ketë më pak gjithçka, në mënyrë që të duket e mirë. Pra, nëse planifikoni të keni një zonë të shtrojë...

Menyra te ndryshme per zbukurimin e oborit

Menyra te ndryshme per zbukurimin e oborit me poshte keni nje set fotografish te cilat mund ti shfrytezoni si manual per idet tuaja per zbukurimin e oborit po ashtu mund te na dergoni edhe...