Grope per te ndezur zjar ne obrin tuaj (beje vete)

138

Një gropë e zjarrit është se hapësira e madhe do të sjellë eksitim, ngrohtësi dhe atmosferë në oborrin e shtëpisë tuaj, në kuvertë apo zonë patio. Për më tepër, puset e zjarrit janë të tmerrshëm, sepse mund të ndërtoni njëri vetë, në vend që të blini një gropë të gatshme nga dyqanet. Nga gropa të thjeshta në formë të rrumbullakët ose në formë katrore, deri në hartime guri me shumë nivele, ka shumë dizajne të ndryshme nga të cilat mund të zgjidhni. Kemi gjetur një grumbull idesh të ftohta të zjarrit