Ja se si te beni rruge kopshti me gurre

1024

Rruga e kopshtit është një veçori shumë dominuese. Për shkak të kësaj, duhet të jeni të kujdesshëm kur zgjedhni vendin për ta vënë atë. Mund të jetë në qendër, duke udhëhequr rrugën tuaj nëpër kopsht. Ju mund ta bëni atë aq të ngushtë sa ju pëlqen, por mos harroni se ajo duhet të jetë mbi 60 cm e gjerë në mënyrë që ajo do të jetë funksionale. Kur vjen puna te dizajni, ju jeni të lirë të mendoni për çdo gjë që mendoni të përshtatshme. Shto një model interesant që do të veprojë si udhëzim. Luani me ngjyra dhe textures të ndryshme për të marrë efektin wow. Një rrugë e zakonshme konkrete është e mërzitshme. Ju mund të bëni një të tillë si kjo. Midis blloqeve ka lulet e vogla. Ata janë elementi i veçantë që e bën këtë kopsht të shquar.