Mbjellja e luleve neper korniza super ide

287

Mundësitë janë mjaft të gjithanshme dhe ju duhet vetëm të jeni krijues kur zbukuroni kopshtin tuaj të vogël të luleve (Ide për dekorimin e luleve të vogla të kopshtit që tërheq vëmendjen e gjithkujt). Ju mund të rrini në mbjelljen e vetëm një lloj lule, ose ndoshta ju mund të kombinoni disa prej tyre. Dhe kur është fjala për kornizë, ju mund të mendoni se asnjë kornizë nuk është zgjedhje më e mirë për shtretërit e luleve të vogla, por përsëri mund të shtoni disa.