Rruge kopshti mbreslenese (beje vete)

131

Unë jam gjithmonë këtu për t’ju frymëzuar dhe për të zgjuar kreativitetin tuaj. Për sot, unë kam një koleksion të mrekullueshëm Pathways për kopshtin tuaj. Të kesh një shtëpi me një kopsht të bollshëm është e madhe, por pjesa e vështirë e mban atë kopsht të pastër dhe të pastër. Nëse keni një kopsht atëherë ndoshta keni edhe disa shtigje kopshtesh që ju ndihmojnë të merrni rreth në hapësirën tuaj të gjelbër. Por rrugët mund të përdoren në mënyra të ndryshme, të gjithë ju duhet të bëni është të merrni pak krijues. Ne do të ju tregojmë disa fotografi që shpresojmë se do t’ju frymëzojnë në ridizajnimin e kopshtit tuaj. Në rast se nuk keni një rrugë kopsht, por planifikoni të ndërtoni një, ne ju këshillojmë që të jeni sa më kreativ që të jetë e mundur dhe ju nuk do të gaboni. Ju mund të bëni rrugën tuaj nga materiale të ndryshme, nga shkëmbinjtë në dru dhe madje edhe tulla. Ka shumë kombinime të ndryshme kur bëhet fjalë për rrugicat e kopshtit, të jetë i sigurt për të zgjedhur atë që ju pëlqen më së shumti dhe gjithashtu i përshtatet stilit të shtëpisë tuaj. Dhe e fundit, por jo më e rëndësishmja, sigurohuni që kur të hartoni shtegun, mos harroni për lule dhe bimë në kopshtin tuaj. Krijo një rrugë që do t’i bëjë bimët tuaja të duken të mira dhe të sjellë nga ngjyrat më të bukura që keni në kopshtin tuaj