Mbajtese televizori super te bukura

603

Televizioni është aktivitet i përditshëm. Kur të kthehemi në shtëpi nga puna, në shkollë e kthejmë menjëherë televizorin (Përmbushja e televizorëve që do të shihnit). Kur mysafirët tanë po vijnë në shtëpinë tonë, ne e ndezim menjëherë televizorin. Aktualisht, televizioni na mban gjallë në një farë mënyre. Ne shikojmë lajmet e përditshme, ne shikojmë emisionet tona të preferuara dhe serinë tonë të preferuar. Në kohën tonë të lirë ne shikojmë disa filma.