Mobilimi që zgjedh brezi I ri!

125

Kur vjen puna tek mobilimi apo dekori i një shtëpie, ata që janë më kreativ mbeten brezat e rinj. Gjenerata e re është e prirur që të zgjedhë modernen si stil mobilimi dhe kjo duket tek ambjentet që ata jetojnë. Kryesisht ata zgjedhin kombinimin e ngjyrave të ftohta, të cilat i kombinojnë për t’i dhënë gjallëri shtëpisë. Kjo i ka dhënë jetë quajtjes së tyre si MILLENNIAL, duke përfshirë brezin e lindur nga viti 1980 – 2000. Ky lloj dekori është shumë i përhapur dhe i përket stilit urban.