Riprodhimi i mobiljeve antike

168

A jeni të mërzitur me të njëjtën pamjen të vjetër të  shurdhët të shtëpisë tuaj? Dëshironi të bëni diçka, por nuk jeni të qartë?? Çdokush që ka qenë në një dyqan mobiljesh antike është e sigurtë se ka ngelur i mrekulluar. Në atë moment çdokush do të dëshironte të arredonte shtëpinë nga e para e çdo mobilje të mbarte dekada e histori më vete. Por si çdo gjë dhe kjo ka çmimin e vet, e mund të ju themi se e ka vërtet pak çmimin e lartë. Por nëse nuk mund të blini një kolltuk 200 vjeçar a  mobilje të tjera  antike autentike ekzistojnë zgjidhje të ndryshme e njëra prej tyre është riprodhimi i mobiljeve antike. Më poshtë do të shikoni një fotogaleri me ambjente të arreduara në stilin antik.