Si të kombinoni tavolinën me karriget në mënyrë origjinale

123
1. Kombinoni tavolinën me karrige te ndryshme
Një tendence shume ne mode është te kombinoni karrige te ndryshme me tavolinën e zonës se ngrënies ne këtë mënyrë i gjithë ambienti do te ndryshoje menjëherë pamje për një efekt absolutisht origjinal dhe te pazakontë.
2. Kombinoni stilet
Kombinimi i tavolinës mund te jete ne një linje ose ne kontrast me karriget. Por megjithatë gjeja me e rëndësishme për te marre ne konsiderate është stili dhe rezultati qe dëshironi te përftoni për këtë qellim mund te miksoni me shije stilin antik dhe modern, vintage apo klasik, kontemporan apo tradicional. Për zonën e ngrënies mund te synoni për një tavoline druri me shije klasike dhe te zgjidhni karrige moderne.
3. Te kombinoni tavolinën me karriget ne ngjyra te ndryshme
Një nder tendencat e fundit kombinon tavolinën me karrige ne ngjyra te ndryshme. Për me tepër nëse synoni për këtë zgjedhje edhe tavolina mund te jete ne një ngjyre ndryshe.