6 C
Tirana
E diel, 16 Dhjetor, 2018

Pajisje Shtepiake

Gabimet më të zakonshme që bëjmë me larjen e rrobave në lavatriçe

Temperaturat e ulëta të lavatriçes zhvillojnë baktere edhe te rrobat e zakonshme kur lahen me peshqirët e kuzhinës dhe kjo mund të shkaktojnë infeksione në familje. Temperaturat e ulëta në programet ekonomike për larjen e...

Këto janë objektet shtëpiake që na sëmurin çdo ditë

Harxhoni pafund para duke blerë produktet më të shtrenjta larëse për mirëmbajtjen dhe higjienën e shtëpisë, por pavarësisht kësaj shumë prej aksesorëve të shtëpisë vazhdojnë të mbeten çerdhe të hapura mikrobesh që na helmojnë...

Paisjet shtëpiake që harxhojnë më shumë energji

Pasijet shtepiake jane te domosdoshme, por edhe harxhojne shume. Pasijet e kuzhines jane ato qe harxhojne energji me se shumti. Pjesen me te madhe te kilovateve e harxhon ngrohja dhe frigoriferi. Frigoriferi harxhon me shume se...