20 C
Tirana
E hënë, 22 Tetor, 2018

Pajisje Shtepiake

Tavolina prej xhami – zgjidhja ideale për shtëpinë tuaj

Shik - Nëse keni zgjedhur një tapet me dizajn të veçantë, me siguri nuk dëshironi ta mbuloni atë. Prandaj tavolina prej xhami do të ishtë zgjidhja ideale. Koleksion - Tavolina e xhamit në këtë rast...

Gabimet më të zakonshme që bëjmë me larjen e rrobave në lavatriçe

Temperaturat e ulëta të lavatriçes zhvillojnë baktere edhe te rrobat e zakonshme kur lahen me peshqirët e kuzhinës dhe kjo mund të shkaktojnë infeksione në familje. Temperaturat e ulëta në programet ekonomike për larjen e...

Këto janë objektet shtëpiake që na sëmurin çdo ditë

Harxhoni pafund para duke blerë produktet më të shtrenjta larëse për mirëmbajtjen dhe higjienën e shtëpisë, por pavarësisht kësaj shumë prej aksesorëve të shtëpisë vazhdojnë të mbeten çerdhe të hapura mikrobesh që na helmojnë...