Tavolina prej xhami – zgjidhja ideale për shtëpinë tuaj

3213

Shik – Nëse keni zgjedhur një tapet me dizajn të veçantë, me siguri nuk dëshironi ta mbuloni atë. Prandaj tavolina prej xhami do të ishtë zgjidhja ideale.

Koleksion – Tavolina e xhamit në këtë rast do të dukej dhe nuk do te dukej. Do të rrinte shumë mirë afër mobilieve antike.
Kontemporane – Tavolina e xhamit është një zgjedhje shumë e mirë për sallonet me stil kontemporan.
Tradicional – Ky stil “përzien” të vjetrën, të renë. Tavolina e xhamit është një zgjedhje e mirë sepse eliminon efektin e rrëmujës.
Minimal – Vetë tavolina është minimaliste sepse është e tëra një pjesë.\
Global – Ky arredim është një miksim teksturash dhe elementesh nga e gjithë bota. Tavolina prej xhami qëndron shumë mirë në këtë kombinim dhe ruan vlerat e dizenjos së tapetit.