Shtepi e bukur dy katshe edhe planin e keni aty

794

Tre dhoma gjumi në katin përdhesë lejojnë fazën e ndërtimit dhe përfundimin e papafingo në një datë të mëvonshme. Versioni i mundshëm me ballkon. Projekti do të jetë gjithashtu në dispozicion nga bodrumi.

Dritare të mëdha sigurojnë depërtimin e drites ne shtëpi me një kopsht te regulluar mire