Shtepi e bukur me dy hyrje dhe vetem ne njeren ane ka pishine

267

Shtepi e bukur me dy hyrje dhe vetem ne njeren ane ka pishine ne fotografit qe munde ti shikoni me poshte eshte vetem pjesa e jashtme e shtepise