Shtëpi shumë e bukur (me plan të detajuar)

728

Sipërfaqja e përgjithshme – 165,3 m² + 5.4 m² (Dhomë depo/bojler)

Siperfaqe e shfrytezueshme – 116.3 m²

Dimensionet e përgjithshme – 13.2mx10.0m, me një fasadë të bukur, dhomë ndenje e gjërë dhe një dritare gji, e përsosur për çdo vend. Një avantazh i rëndësishëm i projektit është disponueshmëria e dhomave në katin e 1 dhe një dhome bojler (depo) e veçantë. 4 dhoma gjumi në katin e 2 me një dhomë-garderobë të veçantë dhe një banjo të madhe, e pershtatshme për të akomoduar në këtë shtëpi një familje të madhe.

Nëse keni nevoje per ndihme profesionale për dizajnim të hapësirave tuaja, ne me ekipe profesionale do të merremi deri në realizimin final te projektit.

Kontaktoni në: +386 49 321 88