Një mini-kopsht nën shkallë!

177

Detyra jonë për sot është për të dobësuar kreativitetin tuaj duke ju dhënë disa ide. Ky artikull është rreth kopshtit minimalist nën shkallët. Vendi juaj nën shkallët mund pastrohet, i mirë organizuar dhe zbukuruar mirë. Ky vend mund të shndërrohet në një kopsht të bukur. Dhe ajo që është e rëndësishme është se ju mund ta bëni këtë vetë.

Hapësira nën shkallë mund të përdoret për krijimin e kopshtit nën shkallë. Nëse hapësira nën shkallë ka një lartësi të arsyeshme ju mund ta ktheni atë në dhomë kuzhinë, zyrë ose një banjo-miniaturë. Por, në qoftë se ajo është më e ulët, ju mund të krijoni një mini-kopsht të bukur që do të sjellë natyrën brenda në shtëpinë tuaj.